Profildekor, med centralt läge för skyltar

Vi satte upp skylten 1989

Med räv, älg, rådjur och annat vilt som närmaste grannar har Profildekor kontor, ateljé och fabrik i skogkantat läge i Granloholm, fem minuter från Sundsvalls centrum. Lugnet, barrdoften och närheten till naturen ger rymd för kreativitet och arbetsglädje i en arbetsmiljö där personalen trivs och mår bra. Ett vinnande koncept som hållit över millennieskiftet.

Våra kunder är stora och små företag, kommun och landsting, främst i Sundsvallsområdet men även en del kunder runt om i landet. Sundsvalls Profildekor AB tillverkar och säljer skyltar, bildekorer, fönsterreklam, banderoller, logotyper samt ljusskyltar och neonskyltar. Fyrfärgstryck i storformat för inomhusbruk och utomhusbruk.

Det var 1989 allt började. Anders och Anneli Sjöberg grundade Profildekor och startade verksamheten i en trävilla på Fridhemsgatan 13 i centrala Sundsvall. De köpte en dataskärare och några rullar folie, sedan var skyltföretaget igång.

anders_anneli

Affärerna tog fart och personalstyrkan växte med bland annat Patrik Eriksson-Olsson och Fredrik Eriksson som jobbade i skyltproduktionen 1992. Skyltar producerades, annonser och trycksaker tog form, bilar och andra fordon stripades i såväl Västernorrlands län som närliggande regioner.

trycksaker

Och på den vägen är det. Sedan dess har det rullat på. I dag levererar Profildekor helhetslösningar inom bildekor, skyltar samt exponeringssystem och tar hand om allt från idé och design till montering och leverans.

[button shape=”square” size=”large” float=”none” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” href=”kontakt/”]Kontakta oss[/button]